Rakennushankkeiden johtaminen, valvonta ja tarkastukset Espoossa sekä koko Uudenmaan alueella

Foreman One Ky Espoossa on erikoistunut pientalohankkeiden vastaavan työnjohtajan tehtäviin.

Työskentelemme asiantuntevasti ja kokemuksen tuomalla varmuudella sekä uudisrakennuskohteissa että erilaisissa korjausrakentamisen kohteissa. Kauttamme saat rakennushankkeellesi lisäksi muun muassa pääsuunnittelijan palvelut, rakennesuunnittelun, kosteusmittaukset sekä vedeneristystarkastukset. Lisäksi korjausrakentamiseen liittyvät tehtävät.

Apunasi sekä uudisrakentamisessa että saneerauskohteissa

Laaja-alainen osaamisemme sekä työvuosien aikana kertynyt tietotaitomme varmistavat menestyksekkään työskentelyn sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa. Olemme luotettava kumppanisi silloin, kun rakennat uutta sekä silloin, kun korjaat vanhaa.

Toimimme vastaavana mestarina sekä tarkastajana muun muassa seuraavissa korjausrakentamisen hankkeissa:
takat ja savuhormit
perustukset
katot
huonetilojen muutostyöt
päiväkotien muutostyöt
liiketilojen muutostyöt.
Lue lisää palveluistamme

Rakennusalan moniosaaja

Olipa rakennusmateriaalinasi sitten massiivipuu, hirsi, clt-elementit tai betoni, voit luottaa taitoihimme – meiltä löytyy asiantuntijuutta kaikkien materiaalien kanssa työskentelyyn. Työvuosiemme aikana olemme jatkuvasti laajentaneet osaamistamme kattamaan yhä useamman rakennusmateriaalin ja rakennustavan.

Tällä hetkellä hoidamme vahvalla ammattitaidolla rakennushankkeet, joissa rakennusmateriaaliksi on valittu jokin seuraavista:
hirsi
clt-elementti
PRE CUT -järjestelmä
puuelementti
betonielementti
betoniharkko
kevytsorabetoniharkko (leca)
kevytbetoni
Tutustu referensseihimme

Haluaisitko kuulla lisää?

Kun etsit vahvan ammattitaidon sekä monipuolisen kokemuksen omaavaa vastaavaa työnjohtajaa huolehtimaan rakennushankkeesi etenemisestä, käänny Foreman One Ky:n puoleen! Olemme apunasi projektin alkumetreiltä valmiiseen lopputulokseen asti.

Tarjoamme kattavat palvelut sekä uudis- että korjausrakentajille Espoossa ja koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous hankkeellesi, niin suunnitellaan yhdessä lisää!
Ota yhteyttä